top of page

AJANVARAUS

AJANVARAUKSEN OHJEET

Tatuointiajan voi varata sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä studiollamme. Jos varaat ajan puhelimitse tai sähköpostilla ota yhteyttä suoraan sille artistille, jolle haluat ajan varata. Lävistysajan voit varata myös joko paikanpäällä, puhelimitse tai sähköpostilla. Lävistyksiä meillä tekee Poppa ja Maria.

 

Tatuointiaikaa varatessasi kerro viestissä millaisen tatuoinnin haluat, minkä kokoisena (korkeus ja leveys tai halkaisija senteissä), ja mihin kohtaan. Kerro myös haluatko värillisen vai mustaharmaan kuvan. Mikäli sinulta löytyy referenssikuvia tatuointia varten, liitä ne viestiin liitetiedostona.

Kerrothan jos sinulla on jotain lääkityksiä, sairauksia tai muita mahdollisesti tatuoimiseen vaikuttavia tekijöitä.

Tatuoimme alaikäisiä vain vanhemman kirjallisella suostumuksella. Vanhemman täytyy tulla studiolle paikan päälle täyttämään lupalappu joko ennen tatuointiaikaa tai tatuointihetkelle mukaan.

Ajanvarauksesta veloitetaan varausmaksu, joka suoritetaan tilisiirtona tai paikan päällä studiolla käteisellä tai maksukortilla. Tatuointiajanvaraus on sitova, eikä varausmaksua palauteta mikäli varaus peruuntuu asiakkaan toimesta. Varausmaksu vähennetään tatuoinnin loppusummasta.

Ilmoitathan aikaa varatessasi, jos sinulla on lahjakortti ja aiot käyttää sen. Ilmoita lahjakortin sarjanumero ajanvarauksen yhteydessä. Jos varaat tatuointiajan ja sinulla on yli 50€ arvoinen lahjakortti, sinun ei erikseen tarvitse maksaa varausmaksua, vaan lahjakortti toimii myös varausmaksuna.

Tutustuthan Ennen tatuointia -osioon ennen tatuointiaikaasti ja jos jotain kysymyksiä ilmenee niin ole yhteydessä tatuoijaasi.

 

VARAUSEHDOT

Tatuointiajanvarauksen yhteydessä peritään varausmaksu, joka on 50€/varaus. Paikan päällä tehdyn ajanvarauksen yhteydessä varausmaksu suoritetaan käteisellä tai maksukortilla. Jos ajanvaraus tehdään puhelimitse tai sähköpostitse tulee varausmaksu suorittaa tilisiirtona tai käymällä paikan päällä viikon kuluessa tatuointiajan sopimisesta. Varaus raukeaa, mikäli varausmaksua ei ole suoritettu sovitusti. Ilmoitathan varausmaksun maksettuasi tatuointiartistillesi, että maksu on suoritettu.

Varausmaksua ei voi siirtää tatuoijalta tai asiakkaalta toiselle. Varausmaksu kohdistuu siihen tatuointikuvaan tai -ideaan, josta on sovittu tatuointiajan varaamisen yhteydessä. Tatuoijalla on oikeus kieltäytyä, mikäli asiakas haluaa vaihtaa alkuperäisen suunnitelman erilaiseen kuvaan tai tatuointi-ideaan.

Mikäli varattua aikaa täytyy siirtää, se tulee tehdä hyvissä ajoin (viimeistään 48h) ennen tatuointiaikaa. Mikäli tatuoijalle ei jää riittävästi aikaa saada uutta asiakasta vapautuneelle ajalle, voidaan uudesta varauksesta periä uusi varausmaksu.

 

Tatuointiaikaa voi siirtää varausmaksua menettämättä yhden kerran, toisella kerralla peritään uusi varausmaksu. Mikäli uutta tatuointiaikaa ei sovita välittömästi varatun ajan siirtämisen yhteydessä, on kyseessä tatuointiajan peruutus, jolloin uudesta varauksesta voidaan periä uusi varausmaksu. Mikäli varausmaksu kuitenkin jää roikkumaan esim. raskauden tai vakavan sairauden vuoksi, se vanhenee vuoden kuluttua ajan peruuntumisesta. Tällöin asiakkaan on itse pidettävä huolta siitä, että ottaa yhteyttä tatuoijaan uuden ajan sopiakseen ennen varausmaksun vanhenemista.

Tatuointiajan varatessaan asiakas sitoutuu tulemaan varattuna aikana paikalle ajoissa sekä henkisesti ja fyysisesti niin hyvässä kunnossa, että tatuointi pystytään toteuttamaan. Jos tatuointiaika on varattu esim klo 10.00, on tarkoitus siihen aikaan aloittaa tatuointi, joten paikalla on hyvä olla 5-10 min aikaisemmin. Mikäli asiakas myöhästyy merkittävästi tai on esim. päihteiden vaikutuksen alaisena, ei tatuointia välttämättä pystytä toteuttamaan varatulla ajalla. Yli 15min ilmoittamattomasta myöhästymisestä aika peruuntuu automaattisesti. Tällöin varausmaksua ei palauteta ja uudesta ajasta voidaan periä uusi varausmaksu.

Maksamalla varausmaksun hyväksyt varausehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

 

VARAUSMAKSUN MAKSUTIEDOT TILISIIRROLLA

Maksa varausmaksu sen artistin tilille, jolle olet varannut aikasi. Kirjoita maksun viestikenttään tatuointiaikasi päivämäärä ja kellonaika (esim. 21.5.2020 klo 10).

Poppa (Mustaamo)

FI36 1064 3000 2353 12

Maria (Kauneuskuu)

FI38 1064 3000 2398 35

Kaisu (Kaisu Kuu)

FI06 5092 0920 4357 89

 

bottom of page